INCREDIBIL ce se întâmplă la liceul „Roth” din Mediaş. ISJ Sibiu MINTE în legătură cu Dorin Chira?


Situaţia de la liceul medieşean „Stephan Ludwig Roth” tinde să „intre” în zona halucinantului. Astfel, după înlocuirea din funcţie a directorului Dorin Chira, 21 de cadre didactice din cadrul unităţii de învăţământ au transmis o Declaraţie-Apel prin care îşi exprimau revolta faţă de schimbarea directorului. Pe de altă parte, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu a declarat în cursul zilei de miercuri că directorul liceului „Stephan Ludwig Roth” nu a mai dorit să continue în această funcţie. Miercuri seara, colectivul profesoral a revenit cu o precizare în care explică faptul că Dorin Chira nu aar fi spus niciodată că nu mai doreşte să conducă liceul medieşean. Vă prezint mai jos declaraţia semnatarilor Declaraţiei-Apel:
„Şedinţa EXTRAORDINARĂ a Consiliului Profesoral din 28.08.2012, a avut loc la iniţiativa CORPULUI PROFESORAL al liceului şi a fost PREZIDATĂ de domnul director Dorin CHIRA.  NICIUNUL dintre profesorii liceului NU ŞTIAU ÎN MOMENTUL DESFĂŞURĂRII CONSILIULUI că domnul profesor CHIRA NU MAI DOREŞTE SĂ FIE DIRECTOR!!! NICI CHIAR domnul profesor Dorin CHIRA!!!
Semnatarii Declaraţiei- Apel”.
AICI aveţi Declaraţia-Apel a profesorilor de la liceul „Stephan Ludwig Roth, iar AICI este poziţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu faţă de situaţia de la liceul din Mediaş.
Un produs Blogger.