FOTO ŞI VIDEO - Un POLIŢIST a OMORÂT un bărbat după ce a tras 6 CARTUŞE






Un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Micăsasa a împuşcat mortal un bărbat de 39 de ani. Evenimentul s-a petrecut miercuri la Ţapu. Poliţistul, în vârstă de 31 de ani, a folosit armamentul din dotare şi a tras 6 cartuşe. Nimeni nu ştie de la ce a pornit cu exactitate conflictul, însă toată lumea presupune că tragedia are la bază o neînţelegere survenită în cursul zilei de duminică. Miercuri în jurul orei 14, poliţistul şi bărbatul pe care l-a împuşcat s-au întâlnit în faţa unui local din Ţapu. Poliţistul i-ar fi spus omului că trebuie să clarifice un incident petrecut în urmă cu câteva zile, însă bărbatul a vrut să plece cu căruţa. În acel moment, poliţistul a tras un cartuş în piciorul bărbatului şi potrivit martorilor, au urmat alte câteva cartuşe trase în corpul acestuia.  "A avut o mică altercaţie cu poliţistul, îi reproşa că nu i s+a făcut dreptate într-un incident care a avut loc duminica trecută. I-a spus la poliţist să îl lase în pace şi să îl caute acasă dacă are treabă cu el, el s-a deplasta spre căruţă şi poliţistul atunci s-a îndreptat spre el şi a is că trage. Eu m-am speriat şi m-am întors cu spatele să plec spre casă, atunci am auzit o împuşcătură, atunci eu m-am întors spre căruţă şi l-am văzut pe Andrei că se urca în căruţă. Era lovit la picior cred şi s-a urcat în căruţă şi a plecat, atunci poliţistul a îndreptat pistolul şi a tras de mai multe ori. În total vreo 3-4 focuri s-au tras", a spus o femeie din localitate care a fost martoră la întâmplare.
La locul tragediei a sosit imediat o echipă de anchetă şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. "Am fost sesizaţi despre faptul că asupra unui cetăţean care a ultragiat un poliţist din comună s-au tras focuri de armă. Ne-am deplasat la faţa locului şi am găsit şi cadavrul şi am identificat şi poliţistul care a făcut uz de armă. Urmează să se efectueze autopsia, să se identifice toţi martorii şi să se stabilească împrejurările în care s-a folosit arma din dotare", a explicat procurorul Nicolae Ihora de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Bărbatul ucis la Ţapu a lăsat în urmă o soţie care are grave probleme de sănătate şi doi copii în vârstă de doi ani, respectiv trei luni. În prezent se efectueză cercetări sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de omor. Mai sus am postat declaraţiile a doi martori la tragedia de la Ţapu, precum şi declaraţia procurorului Nicolae Ihora de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Un produs Blogger.