1.000 de euro pentru SALVAREA unei FETIȚE de 3 ani. AJUTĂ o MINUNE SĂ TRĂIASCĂ


La cei trei ani pe care îi numără, Larisa Stancu se luptă cu o boală grea. Bătăile inimii sale sunt diferite de cele ale micuților de vârsta ei. De aceea, poartă un peace–maker, pentru a fi normală. Fetița trebuie să meargă curând la Clinica Bad Oeynhausen din Germania și să urmeze un tratament operatoriu care să o facă bine. Pentru asta, are nevoie de noi, scrie colega Andra Marinescu pe www.tribuna.ro.
Cu ochii–i mari, frumoși și optimiști privește viața. Dar inimioara ei are nevoie de iubirea tuturor. Larisa s–a născut cu o malformație cardiacă numită transpoziție de vase mari. Avea numai două luni când a fost supusă prima dată unei intervenții chirurgicale în Germania. Șase luni mai târziu, micuța din nou a trebuit să sufere o operație, când i s–a implantat un stimulator cardiac cu rol de reglare a pulsului. Periodic, Larisa trebuie să meargă la medic pentru controale și pentru monitorizarea stimulatorului și a inimii. De aceea, îi trebuie o deplasare urgentă în Germania, singurul loc în care există o aparatură adecvată pentru evaluarea stării de sănătate. Boala i–a adus fetiței și o malformație ce i–a afectat fizicul, dar și sistemul imunitar, fiind foarte slăbită. De pildă, până și o banală răceală o poate răpune.
1.000 de euro nu–i o avere. Ci o viață
Poate că nu pare o avere pentru mulți dintre noi, dar situația precară a familiei din care provine nu poate aduna 1.000 de euro, atâta cât îi trebuie fetiței pentru a merge în Germania. Larisa are numai mamă. Tatăl a dispărut din viața celor două și nu le mai ajută cu nimic. Numai împreună se luptă pentru ca Larisei să îi bată inima așa cum trebuie. Din păcate, Ana, mama sa, nu lucrează, deoarce micuța are nevoie de îngrijire continuă.
Asociația "Salvează o inimă" vine în sprijinul celor două. În acest sens, a demarat urgent o campanie de strângere de fonduri, care o va ajuta pe Larisa să se bucure de viață. Cei care sunt dispuși să ajute o pot face pe platforma online a Asociației, http://salveazaoinima.ro/campaigns/larisa–stancu/ sau în contul bancar: Stancu Ion Ana (0763317512) – RO21BRDE445SV01520694450 RON. "Larisa este un copil minunat și ne–am decis să o ajutăm cu orice preț. Credem în sensibilitatea oamenilor, credem foarte mult că românii au un suflet minunat și că inimioara Larisei va fi salvată. Orice om este important, însă când vine vorba despre un copil nevinovat și frumos, care suferă de o boală nedreaptă, îți vine să faci orice numai să îl vezi sănătos, cu gura până la urechi de fericire și cu o inimă plină de iubire și speranță", a spus Vlad Plăcintă, președintele Asociației "Salvează o inimă" și inițiatorul campaniei umanitare "Împreună pentru o inimioară de copil!".
Un produs Blogger.