FOTO și VIDEO: Accident rutier la intrarea în Mediaș. Două persoane, rănite grav















ACTUALIZARE 14.50 - Tânărul rănit grav marți dimineața în accidentul rutier de la intrarea în Mediaș a fost transportat cu un elicopter la spitalul din Târgu Mureș.

ACTUALIZARE - Un tânăr de 25 de ani, pasager în autoturismul care a intrat pe contrasens, a suferit răni grave la cap. El se află în comă și va fi transportat la spitalul din Târgu Mureș sau Cluj Napoca.

ȘTIREA INIȚIALĂ - Accident grav la intrarea în municipiul Mediaș dinspre localitatea Târnava. Potrivit Poliției Rutiere, marți dimineața în jurul orei 6.30, șoferul unui autoturism Opel care circula spre Mediaș a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Audi condus regulamentar din sens opus. Două persoane din autoturismul Opel au fost rănite grav în urma evenimentului rutier, iar o altă persoană s-a ales cu leziuni mai ușoare. "În dimineața zilei de 24 februarie 2015, în jurul orelor 6.30, a avut loc un eveniment rutier produs pe Drumul Național 14 la kilometrul 50+900 de metri. Evenimentul s-a produs în următoarele împrejurări: din direcția Sibiu spre Mediaș, un autovehicul a pătruns pe sensul opus de mers, neadaptînd viteza la carosabilul alunecos și a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul care circula regulamentar din sens opus, din direcția Mediaș-Sibiu. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului și pasagerului din autovehicul care a pătruns pe sensul opus de mers, iar din autoturismul care circula regulamentar, o persoană a fost rănită ușor", a spus agentul șef principal Florin Drăgan, din cdrul Poliției Rutiere Mediaș
Toate victimele accidentului rutier au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaș. "În urma accidentului au rezultat două victime rănite grav. Rămâne de văzut în urma investigațiilor dacă necesită transferul la Spitalul Județean Sibiu", a precizat Jan Mircea Truță, directorul medical al Spitalului Municipal Mediaș.
Polițiștii rutieri din Mediaș încearcă acum să stabilească toate împrejurările care au condus la producerea accidentului rutier. 
Mai sus am postat imagini de la locul accidentului și declarațiile agentului șef Florin Drăgan din cadrul Poliției Rutiere Mediaș și directorului medical al Spitalului Municipal Mediaș, Jan Mircea Truță.
Un produs Blogger.