FOTO și VIDEO - Crimă oribilă: Tânără de 26 de ani, ucisă cu sânge rece la Mediaș






Mintea bolnavă a unui bărbat de 31 de ani a provocat una dintre cele mai înfricoșătoare crime din ultimii 20 de ani din municipiul Mediaș. Duminică seara, acesta a intrat pur și simplu în casă peste vecina lui, în vârstă de 26 de ani și i-a înfipt acesteia cuțitul direct în inimă. A încercat apoi să se sinucidă, însă nu a reușit. Alertați de strigătele din bloc, câțiva vecini au spart ușa și au avut parte de un tablou de coșmar: tânăra zăcea într-o baltă de sânge, iar lângă ea se afla bărbatul, care s-a înjunghiat imediat după ce a comis crima.
Simona avea doar 26 de ani și locuia într-un aaprtament de pe strada Rubinului din Mediaș. Lucra la o societate din oraș și este descrisă de toți vecinii drept o persoană extrem de prietenoasă și săritoare atunci când alții aveau nevoie de ajutor. De câteva luni de zile, vecinul care locuia pe același etaj cu ea o urmărea. De aici și până la o adevărată obsesie nu a mai fost decât un pas. Bărbatul i-a creat tinerei un cont fals de Facebook și ajunsese chiar să îi trimită sms-uri. Duminică seara nimic nu prevestea nenorocirea care urma să se abată asupra fetei. A ajuns puțin după ora 20 de la locul de muncă, a deschis ușa apartamentului, însă nu a mai apucat să o închidă pentur că vecinul ei intrase deja în casă și blocase ușa. A luat un cuțit pe care l-a înfipt direct în inimă. Moartea a fost fulgerătoare, iar bărbatul a îîncercat apoi să își ia viața. Nu a reușit, el fiind găsit de cei care au intrat în apartament. Un echipaj al Ambulanței Mediaș a ajuns la locul tragediei, însă în cazul Simonei nu a mai fost nimic de făcut. Criminalul a fost transportat direct la Compartimentul Primire Urgențe Mediaș, iar de aici transferat la Spitalul Clinic Județean Sibiu, unde a fost stabilizat de medici. Despre agresor, vecinii spun că obișnuia să mai bea din când în când. "Era destul de respectuos, dar obișnuia să mai bea. În ultimul timp a băut foarte mult și era tot aici afară, pe bară. O mai urmărea pe fată, așa am auzit și eu că umbla după fată. În seara asta am auzit bubuitură în bloc și am ieșit să văd ce s-a întâmplat. Așa am aflat că a omorât-o pe Simona", a spus o femeie din bloc.
A premeditat totul
Un bilet găsit de anchetatori în apartamentul unde a avut loc crima indică faptul că atacatorul a premeditat crima în cele mai mici amănunte. Astfel, acesta a descris în bilet felul în care o va omorî pe tânără, dar și faptul că în apartament va fi găsit mult sânge.
Moarte violentă
Primele concluzii ale echipei de anchetatori indică faptul că moartea tinerei a fost una extrem de violentă. "Am efectuat cercetarea la fața locului. Este vorba despre o tânără, o moarte violentă. Prezenta mai multe plăgi la nivelul membrelor superioare și în zona sternală, după modul de prezentare fiind produse cu un obiect ascuțit. Sunt mai multe plăgi, legătură cauzală directă cu moartea. După ce vom efecuta primele acte de urmărire penală o să fim în măsură să oferim și alte detalii", a spus procurorul criminalist  Ioan Boțoc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Cel mai probabil, bărbatul din Mediaș va fi acuzat de omor deosebit de grav și va sta ani buni în pușcărie. Mai sus am postat declarațiile unei vecine a tinerei și a procurorului criminalist  Ioan Boțoc.
Un produs Blogger.